Restaurant

Restaurant

Cafeen menu

Restauranten tilbyder fra kl. 12.00 til 17.00

Stjernelys
Frisk hjemmepanerede fiskefilet med rejer, asparges, røget laks, serveret på smør-stegt brød med sprød salat
Kr. 119,-

Rejemad

Håndpillede rejer serveret på smør-stegt brød med sprød salat og grønt

Kr. 119,-

Pariserbøf
200 g hakkebøf med klassisk tilbehør og frisk æggeblomme
Kr. 99,-

Golf burger
200 g hakkebøf, bacon, salat, tomat, pickles serveres med pommes frites
Kr. 129,-

Salat
Salat mix med rejer eller røget laks med dressing og brød.
Kr. 89,-

Friskbagt rugbrød
Frisk hjemmepaneret fiskefilet med hjemmerørt remoulade.
Kr. 60,-

Børnemenu u/12 år
Fiskefilet med pommes frites.
Kr. 75,-

Julebuffet

Buffet 1

Marineret sild med hj. lavet karrysalat

Fiskefilet med hj. lavet remoulade

Ribbensteg med hj. lavet rødkål

Lun leverpostej med champignon og bacon

Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler

Ris a’ la mande med kirsebær sauce

Pris pr. person kr. 198,00

Buffet 2

Marineret sild med hj. lavat karrysalet

Elmersild

Fiskefilet med hj. lavet remoulade

Tunmousse med rejer

Lun leverpostej med champignon og bacon

Ribbensteg med hj. lavet rødkål

Glaseret skinke med grønlangkål, stuvet hvidkål og brunede kartafler

Julemedister med hj, lavet rødbeder og sennep

Ris a’ la mande med kirsebær sauce

Pris pr. person kr. 298,00

Til begge buffeter serveres friskbagt rugbrød, franskbrød og smør

Begge julebuffeter kan bestilles både i huset og ud af huset til min. 4 personer

Ring for bestilling på tlf. 81405115

Brunch

Røræg
Sprødstegt bacon
Brunch pølser med ramsløg
Amerikanske Pandekager m/sirup
Gammeldags Røget laks m/urtemayonnaise
Pålægsfad med 2 slags pålæg og behørig garniture
Mixed grøn salat med dressing
Små frikadeller
Lun leverpostej med bacon
Saltbagte kartofler med Aioli
Skære ost og Brie med hjemmesyltet frugt
Hjemmelavet Syltetøj
Brownies med råsyltede skovbær
2 slags hjemmebagt brød og smør

Drikkevarer serveret til buffeten

Te og kaffe
Appelsin og æblejuice
Mælk

Pris pr. kuvert kr. 299.

(min.50 kuverter)
Brunchen serveres i tidsrummet kl. 10-12 eller efter aftale
Børn u/10 år 1/2 pris på maden 0-2 år gratis 

Tapas med Fisk

Grillede tigerrejer med mango og hvidløg
Varmrøget laks med agurk og lime
Rugchips med avokadocreme og røget fisk
Røget laksetatar med kapers, løg og grov sennep
Mini rejecocktail
Røget torsk med flødeost og tranebær
Rimmet laks med rygeost creme
Ceviche af kammusling med blomkål
Gravad torsk med løg

Tapas med kød

Fyldte artiskokker med parmaskinke
Bresaola med salat og friskost
Parmaskinke med tomatchutney
Stegt Chorizo med honning og sesam
Svinemørbrad i parma svøb
Oksekabab med hvidløg og persille
Pebergravad oksefilet med kørvelcreme
Braiserede svinekæber med urter
Røget dyrekølle med svampe og balsamico
Kalvehale salat med olieeddike dressing
Sesamstegt unghane på salat med chilidip
Lynstegt lammemørbrad med friske urter
Unghane i parmasvøb med gedeost, æbler og salvie

Tapas med grønt

Kraftig Gazpacho med grønt
Løgfrittata med kartoffel og spinat
Sæsonens suppe
Aubergine roulade
Bagt rødbede med mynte yoghurt
Kold terrine af tomat, mozzarella og oliven
Svampe cannelloni med kål og trøffel
Nøddeterrine med ris, bønner og perleløg
Tempura fritter af sæsongrønt
Gratineret bruchetta med svampe og urter

Tapas dessert

Fransk chokolade tærte
Cheesecake med skovbær
Vanilje pannacotta med årstidens bær eller frugt
2 slags ost med garniture
Tarte Tatin med vanilje creme
Tofarvet chokolademousse med råsyltede bær

Pris: pr. person for 7 stk. tapas kr. 399,00

Ønskes ekstra tapas kr. 65,00 pr. stk
(min 50 kuverter)

Uge 48 menu på

Golf restaurant i Gjern.

Torsdag 2 december 

Stegt flæsk ad libitum
kr. 100,-
Lørdag og søndag 4 – og 5 december.
Lørdag fra kl. 17 og søndag fra kl. 12.
Grundet corona får man maden serveret på bordet.
Min. 2 pers.
Menu –
Marineret sild med hj.lavet karrysalat.
Fiskefilet med hj.lavet remoulade.
Ribbensteg med hj.lavet rødkål.
Lun leverpostej med champignon og bacon.
Glaseret skinke med grønlangkål og brunede kartofler.
Ris a la mande med kirsebær sauce.
Friskbagt brød og smør.
Kr. 198,-
Bestil bord og kom i julestemning. 🎅
Ring til Jens på 81 40 51 15.