Restaurant

Restaurant

Cafeen menu

Restauranten tilbyder fra kl. 12.00

Stjernelys
Frisk hjemmepanerede fiskefilet med rejer, asparges, røget laks, serveret på smør-stegt brød med sprød salat
Kr. 119,-

Rejemad

Håndpillede rejer serveret på smør-stegt brød med sprød salat og grønt

Kr. 119,-

Pariserbøf
200 g hakkebøf med klassisk tilbehør og frisk æggeblomme
Kr. 99,-

Golf burger
200 g hakkebøf, bacon, salat, tomat, pickles serveres med pommes frites
Kr. 129,-

Salat
Salat mix med rejer eller røget laks med dressing og brød.
Kr. 89,-

Friskbagt rugbrød
Frisk hjemmepaneret fiskefilet med hjemmerørt remoulade.
Kr. 60,-

Børnemenu u/12 år
Fiskefilet med pommes frites.
Kr. 75,-

Ring for reservation på tlf. 70707499

Så er du/i sikker på at få et bord, fås også som take away

Frokostbuffet

2 slags sild med klassisk tilbehør
Røget laks m/urter og salater
Fiskefilet med remoulade og citron
Tarteletter med høns i asparges
Glaseret skinke med flødekartofler med revet ost og hvidløg
2 slags pålæg med tilbehør
Oste med tilbehør
2 slags hjemmebagt brød, smør og lidt ekstra tilbehør

399 kr. pr. kuvert
(Min.50 kuverter)

Hovedretsbuffet

Rosastegt Oksetyndsteg
Krydderstegt Skinkesteg
Portions stege af confiteret kylling
Perlebygsalat
Tomatsalat
Mixed grøn salat
Saltbagte eller flødestuvede kartofler
Rødvinssauce og Svampesauce
Hjemmebagt brød, dressing og smør

499 kr. per kuvert
(Min. 50 kuverter)

Brunch

Røræg
Sprødstegt bacon
Brunch pølser med ramsløg
Amerikanske Pandekager m/sirup
Gammeldags Røget laks m/urtemayonnaise
Pålægsfad med 2 slags pålæg og behørig garniture
Mixed grøn salat med dressing
Små frikadeller
Lun leverpostej med bacon
Saltbagte kartofler med Aioli
Skære ost og Brie med hjemmesyltet frugt
Hjemmelavet Syltetøj
Brownies med råsyltede skovbær
2 slags hjemmebagt brød og smør

Drikkevarer serveret til buffeten

Te og kaffe
Appelsin og æblejuice
Mælk

Pris pr. kuvert kr. 299.

(min.50 kuverter)
Brunchen serveres i tidsrummet kl. 10-12 eller efter aftale
Børn u/10 år 1/2 pris på maden 0-2 år gratis 

Tapas med Fisk

Grillede tigerrejer med mango og hvidløg
Varmrøget laks med agurk og lime
Rugchips med avokadocreme og røget fisk
Røget laksetatar med kapers, løg og grov sennep
Mini rejecocktail
Røget torsk med flødeost og tranebær
Rimmet laks med rygeost creme
Ceviche af kammusling med blomkål
Gravad torsk med løg

Tapas med kød

Fyldte artiskokker med parmaskinke
Bresaola med salat og friskost
Parmaskinke med tomatchutney
Stegt Chorizo med honning og sesam
Svinemørbrad i parma svøb
Oksekabab med hvidløg og persille
Pebergravad oksefilet med kørvelcreme
Braiserede svinekæber med urter
Røget dyrekølle med svampe og balsamico
Kalvehale salat med olieeddike dressing
Sesamstegt unghane på salat med chilidip
Lynstegt lammemørbrad med friske urter
Unghane i parmasvøb med gedeost, æbler og salvie

Tapas med grønt

Kraftig Gazpacho med grønt
Løgfrittata med kartoffel og spinat
Sæsonens suppe
Aubergine roulade
Bagt rødbede med mynte yoghurt
Kold terrine af tomat, mozzarella og oliven
Svampe cannelloni med kål og trøffel
Nøddeterrine med ris, bønner og perleløg
Tempura fritter af sæsongrønt
Gratineret bruchetta med svampe og urter

Tapas dessert

Fransk chokolade tærte
Cheesecake med skovbær
Vanilje pannacotta med årstidens bær eller frugt
2 slags ost med garniture
Tarte Tatin med vanilje creme
Tofarvet chokolademousse med råsyltede bær

Pris: pr. person for 7 stk. tapas kr. 399,00

Ønskes ekstra tapas kr. 65,00 pr. stk
(min 50 kuverter)

Pump up fest menu

Forretter
Klassisk rejecocktail i nye klæder med skaldyrs dressing, salat, agurk og asparges, citron og stenbiderrogn.
Hale hængt fersk røget laks med rygeoste creme med urter, bagte Cherry tomater og syltet fennikel.
Hellefisk roulade med flødeost, urter og tranebær hertil salat og urte pesto.
Fiske og skaldyrs salat rørt i let urtecreme serveret på bund af sprød salat.
Okse carpaccio med mild senneps olie, ristet nødder og høvler Vesterhavs ost.
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør.

Hovedretter
Rosa stegt kalvemørbrad med grillede pastinakker, syltede bøgehatte og svampesauce.
Langtids tilberedt dansk oksefilet med timianstegte gulerødder og bearnaisesauce.
Indbagt dansk svinemørbrad med stegt sommerkål og timian glace.
Dansk frilands kylling (overlår og bryst) med rabarber og fløde legeret kyllingesauce.
Stegt hvid fisk med braiseret skorzonerrod og dild burre Blanc.
Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt og dagens kartoffel.

Desserter
Chokolade fondant med hindbær ganache center, friske hindbær, tørret hindbær og hindbær sorbet.
Gateau Marcel Fransk chokoladekage serveret med sæsonens friske bær og vanilje is.
Crepes Suzettes, pandekager med ristet mandler i appelsin sauce med vanilje is.
Mandel mazarin med karamel, mynte og kirsebær.

 3 retter 499,- pr. prs
Børn u/10 år ½ pris på maden børn u/2 år gratis (min. 50 kuverter)

Retro fest menu

Forretter
Hønse consommé med hønsekød i strimler og urter
Parma skinke og melon på salat med urte dressing og ristet solsikker.
Dampet laks Bellevue med salat, sauce verte og asparges.
Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter
Gammeldags oksesteg med tyttebær, asier, glaseret løg, grønne bønner og gulerødder, hvide kartofler og flødesauce.
Kylling Danoise grydestegt kylling med persille, persillefrit, rabarberkompot, hjemme syltet agurker, smørstegte kartofler og skysauce.
Husarsteg, nakkesteg fra frilandsgris farseret med champignon og løg hertil broccoli og gulerødder, surt og smør stegte kartofler og flødesauce.

Desserter
Chokolademousse serveret med frisk frugt.
Bananasplit med vanilje is, flødeskum, ristet hasselnødder og chokolade sauce.
Citronfromage med klassisk tilbehør.

 3 retter 499,- Pr. prs

Børn u/10 år ½ pris på maden børn u/ 2 år gratis (min. 50 kuverter)

Konfirmations menu 2021

Forretter
Klassisk rejecocktail i nye klæder med skaldyrs dressing, salat, agurk og asparges.
Gammeldags fersk røget laks med flødeoste creme med urter, salat, hertil syltet fennikel, bagte Cherry tomater og krydderurter.
Fiske salat med torsk og kapers rørt i let urtecreme serveret på bund af sprød salat.
Okse carpaccio med mild senneps olie, ristet nødder og høvler Vesterhavs ost.
Til alle forretter serveres rustikt brød og smør.

Hovedretter
Rosa stegt kalve culotte med grillede pastinakker, syltede bøgehatte og svampesauce.
Langtids tilberedt dansk oksefilet med timianstegte gulerødder og bearnaisesauce.
Indbagt dansk svinemørbrad med stegt sommerkål og timian glace.
Dansk frilands kylling (overlår og bryst) med rabarber og fløde legeret kylling sauce.
Stegt hvid fisk med braiseret skorzonerrod og dild burre Blanc.
Alle hovedretter serveres med sæsonens grønt og dagens kartoffel.

Desserter
Blødende chokoladekage med hindbær ganache center, friske hindbær, tørret hindbær og hindbær sorbet.
Frugtsalat med råcreme og chokolade.
Pandekager med ristet mandler, appelsin sauce og vanilje is.

3 retter 499,- pr. prs
Børn u/10 år ½ pris på maden børn u/2 år gratis (min. 50 kuverter)

Praktisk info

Alle vores arrangementer er med opdækning med hvide duge, lys, servietter samt blomster i simple vaser.

Husk altid at informere om der til festen er gæster med allergi, vegetar, glutenfri, laktosefri eller diabetes, så kan vi tage højde for dette.

Alle vores retter er til inspiration, hvis i/du har specielle ønsker så tager vi en snak og finder en løsning og menu der passer til jer.

Der vil ved bestilling af lokale til fest eller mad ud af huset være et depositum på kr. 6000,00 som vil blive fratrukket den endelige regning.